Diş ağrısına kesin çözüm!

Diş ağrısına kesin çözüm!

Diş ağrısına ne üzücü ki hepimiz tanık olmaktayız; bazen ağrı şiddetinden ötürü çok zor anlar yaşıyor olabiliriz. Tabii bu ağrıyı geçirmek mümkün. Karanfil! Yanlış okumadınız, karanfil dişlerin bir numaralı dostlarından biri. Ağzınıza attıktan bir süre sonra ağrının geçtiğine tanık olabilirsiniz.

Uygulama şekli;

– 10 kadar karanfili ağrıyan bölgelerle çiğniyoruz, ardından bir dakika kadar karanfili ağrı bölgesinde bekletiyoruz. Bir dakika geçtikten sonra, 5 dakika kadar ağrıyan bölgenin civarlarında gargara yapıyoruz. Bu süre de geçtikten sonra ağızda biriken sıvıyı karanfilleri dökmeden, dökebilirsiniz. Ağrı muhtemelen geçmiştir ama bu yeterli değil. Bu kez ağızdaki karanfillere ilaveten 5 kadar daha karanfil ağıza atıyoruz ve yine ağrıyan bölgelerle çiğneyip gargara yapıyoruz. Sıvıyı döktükten sonra, karanfilleri beş dakika kadar daha ağrıyan ağrıyan bölgede tutuyoruz. Allah’ın izniyle diş ağrınız geçmiştir, geçmiş olsun…

Bu arada sakın internette yazanları direk uygulamayın; buz, limon uygulamaları bir dakika kadar ağrıyı geçirir ama daha kötü bir ağrıya mahrum bırakır. Karanfil yoksa; ağız suyu, karbonat, çörek otu, tuzlu su, diş macunu diş ağrısına iyi bir alternatiftir.


Yorumlar kapatıldı.